Persbericht 12/12/18

440 kerststukjes voor ouderen

 

De afgelopen dagen hebben ruim 250 scholieren uit Amersfoort van openbare basisscholen obs de Dubbelster (Kattenbroek) en Jenaplanschool de Bieshaar (Hoogland) 440 kerststukjes gemaakt voor ouderen. Een delegatie van kinderen overhandigde zelf de kerststukjes in onder meer Het Pluspunt, Inloophuis De Ontmoeting en dorpshuis De Neng. Supermarkt Picnic verzorgde dit jaar weer uitstekend de logistiek. Kei TV maakte een mooie impressie onder de noemer kerststukjes voor jong en oud. De ouderen zijn super enthousiast over deze kerstactie. Een van hen zei het zo; “Het is ontroerend om te zien, dat we niet vergeten worden”. Organisator de Felini Foundation roept daarom basisscholen uit Amersfoort op, zich op te geven voor volgend jaar.  

-------- Einde Persbericht --------

Voor verdere informatie/interviews/films en/of fotomateriaal kunt u contact opnemen met de Felini Foundation, te Amersfoort. Bestuurslid Carel Jansen ziet uw reactie graag tegemoet. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-12691703 of 033-4550920. E-mail: info@felinifoundation.nl

U kunt ook contact opnemen met de basisscholen.

Felini Foundation

Communication between generations.

Joanne Garbo